Multi-tent is er al vanaf ??? 249,- alle kleuren op vooraad voor meer info klik op MULTI-TENT logo

 

 

======================================================                                     

 

 

SUZUKI ENDURO TEAM

BRONS!

???AMEL ADVOKAAT PAKT BRONZEN MEDAILLE EK ENDURO 2005???

 

Afgelopen weekeinde is in het Duitse Burg, nabij Maagdenburg, de finale ronde om het EK Enduro verreden. Deze wedstrijd die gelijkertijd met een wedstrijd om het Duits Kampioenschap verreden wordt kende een hoog zandgehalte. Ongeveer 400 km van huis geconfronteerd met heuse Nederlandse omstandigheden moest voor de grote Nederlandse afvaardiging wel succes opleveren.

Omdat de wedstrijd gelijktijdig met het Duits Kampioenschap gehouden werd hoefden de rijders die meedoen om het EK pas na 12.00 uur te starten. Vier ronden van ca. 60 km leken makkelijk te doen maar omdat in Burg al vele jaren een enduro wordt gehouden, en altijd over dezelfde paden, was de route erg uitgewoond met heel veel knippen en gaten. Ook het stof op zaterdag belemmerde de rijders in het rustig rijden op de route.

Omdat Amel Advokaat binnenkort onder het mes moet om zijn afgescheurde kruisband te laten herstellen was deze wedstrijd zijn laatste van dit seizoen.

Dat Amel meedeed aan deze wedstrijd was omdat een mooie afsluiting van toch een pechvol einde in het verschiet lag. In de tussenstand na 3 wedstrijden kon Amel zijn prima plaats verdedigen en misschien nog wel verbeteren. Met toestemming van de doktoren mocht Amel die op 7 september a.s. geopereerd wordt, deelnemen aan deze wedstrijd. Wel moest

Amel er goed aan denken dat overmatige belasting zoveel mogelijk voorkomen moest worden.

  Omdat de rijders zoals gezegd op zaterdag pas heel laat moesten starten was de eigenlijke voorbereiding zoals we die gewend is een beetje vreemd.

???s Morgens toch op tijd wakker met een dosis gezonde wedstrijdspanning maakt dat het wachten op de start lang duurt. Ook de relatief hoge temperaturen zijn dan absoluut tegenstrijdig met de opgebouwde conditie die in de brandende zon en het vele stof maken dat je snel moe bent.

Amel reed op zaterdag prima rond. Niet op maximale inspanning maar met een verantwoorde stijl van rijden kon hij in de acht proeven, 2 per ronde, laten zien dat zijn hoge positie in het klassement terecht was. Amel eindigde op zaterdag als zevende in de Senioren E1 klasse die door Mike Kock werd gewonnen.

 

Amel Advokaat

 

Zondagmorgen was de volgorde van starten andersom. De wedstrijd om het EK begon reeds om 7 uur. Dit betekende natuurlijk heel vroeg op en omdat

het geregend had op zaterdagavond waren de temperaturen veel lager en was er bijna geen stof meer.

Met dezelfde instelling als op zaterdag ging Amel van start en reed keurige tijden op de proeven die zeer Nederlands (Havelte) waren. De binnenkomst van Amel na de 4 ronden was om ongeveer 12 uur en kon het wachten op de uitslag beginnen. Na de juryvergadering kon Amel lachen want in de daguitslag eindigde hij als zesde maar belangrijker de bronzen medaille in de Senioren E1 klasse was een feit.

 

Over het hele seizoen heen heeft Amel toch van alle Nederlanders in deze klasse het beste gepresteerd en de medaille is een mooie beloning voor het goede rijden in 2005 maar ook een stimulans om na de a.s. operatie er volgend seizoen er weer voluit tegenaan te gaan.

  Helaas zal Amel vanwege zijn blessure en a.s. operatie niet deelnemen aan de ISDE 6DAYS in Slowakije in september. Amel heeft er voor gekozen om nu een stap terug te doen om volgend seizoen compleet terug te keren. Met een eventuele deelname aan de ISDE 6DAYS was het risico veel te groot om nog een seizoen in de lappenmand te zitten.

 

Amel wil bij deze iedereen die hem het afgelopen jaar gesteund en aangemoedigd heeft bedanken en zal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen na de operatie.

 

Teammanager

 

 

======================================================                                     

 

SUZUKI ENDURO TEAM

 

 

3E RONDE E.K. ENDURO

LlANIDLOES-WALES (G.BR.)

 

In het weekeinde van 15 en 16 juli jl. is in het Britse Llanidloes, 150 km voorbij Birmingham, de derde ronde om het E.K. Enduro verreden. Na de eerste twee wedstrijden in Polen en Itali?? stond de jonge Endurorijder Amel Advokaat uit het SUZUKI ENDUROTEAM dicht genoeg bij de koplopers in de tussenstand om er een interessante wedstrijd van te maken.

Na een mooie reis dwars door Engeland kwam Amel samen met zijn ouders aan in het mooie Wales. De groene heuvels en het schitterende landschap in combinatie met het mooie weer beloofden een mooie enduro.

De organiserende club, Hafren MC, had een schitterende route uitgezet die dwars door het karakteristieke landschap ging. Bossen, beekjes, weilanden, gravelpaden en mooie uitzichten maakten van deze enduro een speciale.

De route begon direct al stevig, 1 km na de start was er al de crossproef, die elke dag twee keer werd verreden, als eerste en als laatste proef van de dag.

Na de crossproef ging het direct dwars door het dorp richting enduroproef die gevolgd werd oor een ronde van ca. 80 km . Aan het einde van die ronde weer de enduroproef die gelegen op een afliggend weiland en door bossen en zelfs water zo???n vijf minuten duurde. De tweede ronde werd besloten met weer de enduroproef. Vanaf de finish van deze proef door het dorp terug naar de crossproef die ook zo???n vijf minuten duurde en daarna naar start/finish waar op de eerste dag de prefinish was gelegen in de schaduw van de tribune van de plaatselijke rugbyclub.

 

Vanaf de eerste proef op zaterdag liep het prima voor Amel. In de voetsporen van de Italiaanse endurocrack Fausto Scovolo en de lokale endurorijders Edward en Dylan Jones en Chris Hockey reed Amel prima proeven. Met een steeds betere tijden kon Amel de dag tevreden afsluiten met een mooie 6e plaats.

Ook op zondag begon Amel sterk, met een 4e plaats in de 1e crossproef waren de vooruitzichten op een heel goede uitslag zeker aanwezig. Helaas maakte Amel een foutje die hem een stevige optater in zijn knie gaf. Achteraf zou blijken dat er ernstige schade aan zijn voorste kruisband was ontstaan. Amel kon wel de wedstrijd uitrijden en mede dankzij zijn sterke optreden in de eerste proeven eindigde hij zelfs op een hele mooie 5e plaats.

 

# 203 Amel Avokaat in actie tijdens de proef

 

 

Na drie wedstrijden, en zes wedstrijddagen, staat Amel op een heel mooie vierde plaats in het tussenklassement. Met slechts drie punten achterstand op nr. 3, Edward Jones, moet het voor Amel mogelijk zijn om toe te slaan in de laatste wedstrijd om het E.K. Enduro 2005.  Deze laatste wedstrijd wordt gehouden in het weekeinde van 20 en 21 augustus in het Duitse Burg.

Amel zal aan deze wedstrijd meedoen die tevens zijn laatste van het seizoen is omdat de schade die is aangericht tijdens deze wedstrijd, kapotte voorste kruisband, geopereerd moet worden. Omdat er voor revalidatie minimaal 4 ?? 5 maanden staan heeft Amel in overleg met zijn begeleider, Pedro Tragter, gekozen om nu te opereren en de ISDE 6DAYS te laten schieten om het volgende seizoen weer topfit te kunnen zijn.

 

 

De Teammanager

 

======================================================                                     

 

 

Pedro Tragter Worldchampion 1993

 

 

======================================================                                      

 

 

SUZUKI ENDURO TEAM

 

 

O.N.K. MX3 OSS zondag 12 juni 2005

 

Op het prachtige circuit, De Witte Ruischheuvel in Oss, stond afgelopen zondag de vijfde wedstrijd op het programma om het O.N.K. MX 3. De rijder uit het SUZUKI ENDURO TEAM, Amel Advokaat, na vier wedstrijden op de tweede plaats in het totaalklassement, was er op gebrand om een goede prestatie neer te zetten. Ook met het oog op de Nederlandse GP MX 3 die op 3 juli in Markelo verreden zal worden. Hier is hij ????n van de drie Nederlanders die met een wildcard mag deelnemen.

Met de dreiging van een plaatselijke regenbui was de club erin geslaagd de baan prima te prepareren om zodoende een mooie wedstrijd te laten verrijden.

In de trainingen liet Amel er geen twijfel over bestaan wat zijn bedoelingen vandaag waren. Agressief en geconcentreerd was Amel veel concurrenten te snel af en wist in de tijdtraining beslag te leggen op een hele mooie 2e plaats achter het starthek.

Direct na de start in de eerste manche was Amel er goed bij. Halverwege de eerste ronde kon Amel al doorstoten naar de voorste geledingen. Achter een ontketende Heikki van de Berg kon Amel zich in het verloop van de manche opwerken tot de tweede plaats. Jammer genoeg moest de jonge rijder in de voorlaatste ronde ook nog Coen van Haut voorbij laten gaan maar met een hele mooie derde plaats was Amel meer dan tevreden.

 

Amel Advokaat # 45

In de tweede manche kon Amel zich niet direct bemoeien met de leiding van de wedstrijd. Bij een valpartij in ????n van de eerste bochten van het circuit raakte Amel even de aansluiting met de kop kwijt. Gedurende het vervolg van die 2e manche kon Amel zich redelijk gemakkelijk handhaven op een toch mooie achtste plaats.

In de einduitslag behaalde Amel een zesde plaats. Jammer genoeg moest hij enkele punten inleveren op de man op de eerste plaats. Met een achterstand van 29 punten kan het nog alle kanten op. Amel zal er in de resterende wedstrijden alles aan doen om van plaats te wisselen.

De volgende wedstrijd zal de GP MX 3 in Markelo zijn en Amel zal daar met zijn door Tragter Racing geprepareerde SUZUKI proberen te kwalificeren en dan in de wedstrijd een heel goede prestatie neer te zetten.

Teamgenoot Marco Elting is aan de beterende hand. Bij een bezoek vorige week aan Dr. Norel in Nijmegen werd vastgesteld dat de breuk in het bekken mooi geneest. Marco moet de tijd nemen voor zijn volledige herstel maar een terugkeer in de Nederlandse enduro???s in de tweede helft van het seizoen ligt in het verschiet.  

 

============================================                               

 

SUZUKI ENDURO TEAM

 

 

E.K. ENDURO

BORNO - ITALIE

 

 

Afgelopen weekeinde is in het Italiaanse Borno de tweede ronde om het Europese Kampioenschap Enduro verreden.  Lid van het SUZUKI ENDURO TEAM, Amel Advokaat, moest hier de goede klassering van de eerste wedstrijd in Lublin, Polen, verdedigen en meedoen om weer een hoge klassering.

In de Dolomieten was de paddock gehuisvest midden in het mooie dorpje Borno dat gelegen is op ca. 1000 meter hoogte. De plaatselijke motorclub had hier een mooie enduro uitgezet die voor iedereen haalbaar was. Drie mooie proeven per ronde, 1 extreem-, 1 cross- en 1 enduroproef en een route die niet al te moeilijk was maar waarbij geconcentreerd rijden wel noodzakelijk was.

                       Amel Advokaat geconcentreerd voor de start

Amel, gestart met het nummer 203, mocht als eerste Nederlander van start en hij zou die fictieve positie niet meer afgeven. Door constant goede tijden te rijden in  de proeven waarbij eigenlijk alleen de allereerste proef wellicht iets beter had gekund kon Amel aan het einde van de dag zich de beste Nederlander noemen. In de E1 klasse eindigde Amel op een hele mooie 7e plaats, slechts 1.62 seconde achter nr. 6 en ruim 15 seconden voor nr. 18 Ralph Hubers.

 

Op zondag moesten de rijders weer drie ronden rijden van ongeveer 80 km . In tegenstelling tot de zaterdag telden gelijk in de eerste ronde alle proeven. Dus ook de extreem test die gelijk na de start al vol gereden moest worden. Deze proef die begon met een wasbord van boomstammen en een springbultje van boomstammen ging op en af de berg en door een beekje welke verschillende malen door- en overgestoken moest worden. De tijden die Amel hier reed schommelden telkens om de 2 min. 30 sec. Gemiddeld een zesde plaats. Ook in de crossproef, op een parkeerterrein van een skihelling, bestaande uit grint waarop een proef was uitgezet kon Amel heel goed meekomen. De endurotest, in elke tweede lus van een ronde, lag bergop. Met veel op en af een moeilijke proef voor Nederlandse rijders.

Aan het einde van de dag kon Amel tevreden zijn. Een zesde plaats in het klassement en wederom beste Nederlander.

 

In het totaalklassement in de E1 klasse staat Amel na twee van de vier wedstrijden op een hele mooie vierde plaats. Met 67 punten in totaal, 9 punten achter de nummer drie en 8 punten voor op de sympathieke Engelsman, Edward Jones, die zal willen toeslaan in de volgende wedstrijd die verreden wordt op zijn thuisbasis Wales. In het weekeinde van 15 en 16 juli a.s. zal daar de derde ronde om het Europese kampioenschap gehouden worden.

 

 

 

Teamgenoot in het SUZUKI ENDURO TEAM, Marco Elting, heeft vandaag, woensdag, het ziekenhuis verlaten. Graag had Marco ook meegedaan aan deze wedstrijd om het Europese Kampioenschap Enduro. Helaas kwam Marco op de zondag voorafgaande aan deze wedstrijd ongelukkig ten val en brak hierbij zijn bekken. Inmiddels is de breuk gestabiliseerd en moet Marco thuis verder vijf weken rust houden. Hierna volgt een periode van ongeveer zes weken om aan het verdere herstel te werken. Zoals het er nu naar uitziet zou Marco de tweede helft van het enduroseizoen weer mee kunnen doen.

 

============================================                               

 

JEUGD-MX CONDITIE TRAINING ONDER BEGELEIDING VAN

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? PEDRO TRAGTER

 

?? Op 30 mei 2005 start Pedro Tragter weer met conditie training voor de jeugd gericht op motorcross. 

?? Deze training is bedoeld voor Jeugdrijders in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar.

?? Elke maandag van 17.30 tot 18.30 uur.

?? Locatie :  Fitness Factory te Laren GLD.

 

?? Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.??????????

?? Website:     ?? infohit.nl

?? Mail adres:   tragter@wxs.nl

?? Fax:???????????????????????? 0573.432.914

?? GSM:         ?? 06-55.305.170

 

 

 

 

???????? OPGAVE-BON?? MOTORCROSS CONDITIE TRAINING 2005

 

 

 

Naam

:

 

Adres

:

 

Postcode+woonplaats

:

 

Tel.nr.

:

 

E-mail adres

:

 

Leeftijd

:

 

 

 

 

Handtekening Ouder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

?? 10 LESSEN EURO 55,--

 

Groeps foto MX conditie training

 

======================================================                                      

 

 

SUZUKI ENDURO TEAM

 

O.N.K. MX 3

VELDHOVEN 15 MEI 2005

 

Afgelopen zondag, 1e pinksterdag, moest de jonge kopman van het Suzuki Enduro team, Amel Advokaat de vierde wedstrijd om het O.N.K. MX 3 rijden. Deze wedstrijd werd gehouden op het moeilijke maar mooie circuit in Veldhoven.

Omdat het de nacht voorafgaande aan de wedstrijd erg veel geregend had, en ook tijdens de trainingen en de eerste manche regende het gestaag door, was het circuit erg nat. De organisatie had met man en macht gewerkt om het circuit er goed bij te laten liggen maar tegen overvloedige regenval voorafgaande en gedurende de wedstrijd kan geen organisatie wat doen.

Mede vanwege een valpartij in de tijdtraining en een zeer korte tijdsduur van deze tijdtraining brachten Amel niet de gewenste snelle tijd en dus ook geen plaatsje bij de eerste rijders. Een zevende tijd was nu zijn deel.

In de eerste manche kon Amel vanaf de start aardig de leiders volgen. Mede omdat de naaste concurrenten een slechte start kenden of uitvielen door machine pech kon Amel zich uitstekend handhaven voor in het veld. Door hard te werken en zijn uiterste best te doen finishte Amel de eerste manche op een keurige vierde plaats.

In de tweede manche was de start van Amel minder maar door stug volhouden kon hij zich terug knokken tot op het achterwiel van Edwin Evertsen die op dat moment op een vierde plaats lag. Ongelukkig voor Amel maakte Evertsen een fout waardoor ook Amel van de motor moest. Een achtervolger kon profiteren van deze kleine misstap. Amel eindigde de tweede manche toch nog op een hele mooie zesde plaats wat hem in de totaaluitslag op een heel mooie vierde plaats deed belanden.

In de totaalstand deed de jonge man uit Noordeloos goede zaken. Door uitvallen van de concurrentie kon Amel stijgen naar de tweede plaats, 28 punten achter klassementsleider Erik Davids.

 

De man uit het Suzuki Enduroteam gaat zich nu voorbereiden op de tweede wedstrijd om het Europese Kampioenschap Enduro. A.s. weekeinde wordt deze gehouden in het Noord Italiaanse Borno. Amel gaat hier proberen om zijn prima prestaties in Polen, beste Nederlander in de scratch, nog verder te verbeteren en de koplopers in het kampioenschap het vuur aan de schenen te leggen. 

 

 

Tijdens een wedstrijd om het regio kampioenschap voor junioren in het Drentse Emmen is ????n van de andere rijders van het SUZUKI ENDURO Team, Marco Elting, zwaar ten val gekomen. In het plaatselijke ziekenhuis kwamen de doktoren tot de conclusie dat Marco zijn bekken gebroken had. Een geweldige tegenvaller voor de rijder uit Eefde die ook a.s. weekeinde deel zou nemen aan de Europese Kampioenschappen Enduro in Borno in Italie.

Gezien de aard van de blessure mag worden gevreesd dat het seizoen voor de onfortuinlijke Eefdenaar voorbij is.

Vanaf deze plaats veel beterschap toegewenst.

 

 

 

=======================================================                                    

 

 

 

SUZUKI ENDURO TEAM

 

Amel Advokaat beste Nederlander in Polen

 

Afgelopen weekeinde is in het Poolse Lublin de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro verreden. Naast het jonge endurotalent van het SUZUKI ENDURO TEAM maakten nog 17 Nederlanders de verre reis. Samen met begeleider Pedro Tragter en zijn ouders arriveerde Amel laat op de woensdagmiddag in het tegen de Oekra??ne gelegen Lublin, een grote stad met veel historische panden en uitstraling.

De dagen voorafgaande aan de wedstrijd van zaterdag en zondag benutte Amel om samen met Pedro en de mannen van het Chevrolet Van Veen team de proeven te bekijken die rond en in de stad gelegen waren.

Omdat er op zaterdag drie, en op zondag twee ronden van ca. 100 km gereden moesten worden betekende dat er onderweg drie TC???s waren. De organisatie had een mooie enduro uitgezet waarbij, naar later bleek, de tijden niet al te ruim gezet waren.

 

????????????????????????????????????????

Amel Advokaat # 211 gaat van start

????

Zaterdag ??? DAG 1

 

Gelijk vanaf de eerste meters was Amel in goeden doen. Hij was goed geconcentreerd en zijn Suzuki optimaal geprepareerd. In de eerste ronde telden gelijk de eerste endurotest en de crossproef, de tweede endurotest telde dus niet in de eerste ronde. Al in de eerste ronde bleek dat Amel prima onderweg was en de tijden van hem waren super goed. Zoals als al gedacht waren de tijden tussen de TC???s krap, wat bleek bij aankomst op start/finish: vliegende tankstop en geen tijd om te eten. In de minuut door de paddock en direct weer verder.

Ook in de resterende twee ronden kwam Amel steeds goed door en realiseerde aan het einde van de dag een hele mooie vierde plaats, slechts gescheiden door 5 seconden van zelfs de tweede plaats. Ook betekende dit dat Amel gewoon de beste Nederlander was in de scratch met een 8ste plaats.

 

Zondag ??? DAG 2

 

Na de super mooie zaterdag moest Amel op zondag laten zien dat het resultaat niet ????nmalig was en dat de prestatie goed was. Vanaf het podium reed een super gemotiveerde Amel de twee ronden zeer goed uit met zelfs in de eerste ronde de snelste tijd op de 2e endurotest.

Met een nog mooiere einduitslag dan op de zaterdag, derde, kon Amel zeer tevreden zijn. Ook de totaalstand, derde, over twee dagen was prima. Ook op zondag was Amel weer de beste van alle Nederlandse deelnemers.

volle concentratie tijdens de proef

 

De volgende wedstrijd is over 14 dagen, 20 en 21 mei, in het Italiaanse Borno. Dit zal weer een heel andere wedstrijd worden. In de Dolomieten zal de route heel anders zijn dan deze in Lublin.

 

de Teammanager             

kijk ook op infohit.nl  

 

 ======================================                      

                                 

 

 

O.N.K. MX 3 EMMEN

24 APRIL 2005

 

De kopman van het SUZUKI ENDURO Team, Amel Advokaat, moest afgelopen zondag acte de presence geven op het mooie circuit in Emmercompascum. In een uitgestorven uithoek van een heel groot industrieterrein moest Amel Advokaat de ingeslagen weg proberen voor te zetten. In de voorgaande wedstrijden kon Amel telkenmale zeer goed meekomen maar kleine problemen tijdens die wedstrijden brachten hem nog nooit een manche- of dagoverwinning.

 

 

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????Amel Advokaat

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tijdtraining:

Gedreven als altijd wilde Amel wederom een snelste tijd neerzetten in de training. Omdat de b aan zeer moeilijk te berijden werd gedurende de trainingen bleek dat veel rijders hun snelste ronde in hun eerste of tweede ronde zetten. Amel, inmiddels zeer ervaren in tijd trainen, klokte uiteindelijk een hele mooie tweede tijd.

1e Manche

Direct vanaf de start kon Amel heel goed meekomen bij de eersten. Ook het zeer lange circuit van Emmen kende genoeg rijders die op de toch technisch moeilijke baan in de problemen kwamen. Ook Amel overkwam dit op een lange tafel waar hij naast de baan terecht kwam en enkele plaatsen verloor. Ook een tweede val kon hij niet voorkomen waardoor een 10e plaats in de 1e manche zijn deel werd.

 

?????????????????????????????????????????? ??????????????????????

?????????????????????? ??Amel Advokaat # 45 aan het starthek

2e manche

Met een perfecte start en een eerste doorkomst als tweede achter Michael Das kon Amel zich geen betere eerste ronde voorstellen. Bij een poging om in ????n van de volgende ronden Michael das in te halen kwamen Amel en Michael met elkaar in aanraking. Gelukkig voor Amel kon hij gewoon zijn weg voortzetten maar Michael viel en moest Amel laten gaan. In de daaropvolgende ronden kon Amel het hoge tempo goed vasthouden waardoor de eerste manche overwinning voor Amel een feit was.

 

In de totaalstand eindigde Amel als 4 achter Davids, Zweers en Plekkenpol. Een heel goede dag voor de jonge rijder uit Noordeloos die zijn Suzuki steeds beter rond begint te sturen.

In de totaalstand stand staat Amel nu met 130 punten op de derde plaats met 7 punten achterstand op nummer 2, Jeffrey Zweers en 29 punten achter de onbetwiste leider Erik Davids.

 

 

MX regio Delfzijl

 

25 APRIL 2005

Marco Elting, ????n van de andere teamleden, naast Amel en Marco, rijdt natuurlijk ook de voormalige wereldkampioen, Pedro Tragter, op een Suzuki in dit team, moest aantreden op het mooie circuit in Delfzijl.

De wedstrijden om de regio cup worden gekenmerkt door heel veel rijders, ervaren en zeer onervaren, wat het moeilijk maakt om direct vooraan mee te zitten. Ook pech bij loting om de startplaatsen, een val of iets dergelijks, kunnen een rijder veroordelen tot het rijden in de B finale.

Marco eindigde de wedstrijd op een 26e plaats in een groot veld van 61 rijders.

 

E.K. ENDURO POLEN

30 APRIL EN 1 MEI

Amel Advokaat reist deze week af naar het Poolse Lublin, op een uur rijden van de grens met de Oekra??ne, om daar deel te nemen aan de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro. Amel is ????n van de 19 Nederlandse rijders die de verre reis gaan maken. Op de door TRAGTER RACING perfect getunde Suzuki moet Amel in staat zijn om zijn prestaties van vorig jaar in hetzelfde kampioenschap te verbeteren. Met weer een jaar ervaring erbij en de steun van Pedro Tragter moet dit mogelijk zijn. Wilt u de wedstrijden via Internet volgen klik dan deze link, www.endurolublin.pl?? Zeer waarschijnlijk zijn hier alle proeven bijna rechtstreek te volgen.

 

==============================================================                    

 

 

           De nieuwe Suzuki RM 250-2t, 2006 met aluminium frame

                                                                                                                                                                

                      

               SUZUKI ENDUROTEAM

 

O.N.K.?? MX3

03 APRIL 2005

ST. ISODORUSHOEVE

 

Afgelopen weekeinde stond de tweede wedstrijd om het O.N.K. ZIJSPANNEN/MX 3 op het programma . In het Twentse St. Isodorushoeve moest Amel Advokaat gaan proberen het resultaat dat hij behaalde in Harfsen, 14 dagen geleden, te verbeteren. Na zijn vijfde en zesde plaats moest een verbetering er inzitten.

In de tijdtraining kon Amel wederom bewijzen dat hij ontzettend hard rond kan rijden. Op zijn perfect geprepareerde Suzuki was de tweede tijd uiteindelijk bijna het hoogst haalbare.

In de eerste manche kon Amel vanaf de start niet meekomen met de snelste starters. Vanuit het middenveld moest de jonge coureur menige rijder inhalen. Op het circuit met de lange rechte stukken en gevarieerde bochten finishte Amel na 25 minuten en 2 ronden als achtste.

 

Amel Advokaat # 45

 

Met een prima start in de tweede manche wist Amel zich direct in de kopgroep te nestelen. Met mooi aanvallend rijden, gecontroleerde hoge en verre sprongen wist Amel een tijdlang de tweede plaats vast te houden. Op het moment dat even de vermoeidheid toesloeg maakt Amel een klein foutje waardoor de nummer drie een plaats kon opschuiven. Met uiteindelijk een derde plaats achter Erik Davids en Edwin Evertsen be??indigde Amel de 2e manche als derde.

In de einduitslag leverde dit hem een mooie vierde plaats op . Ook in de totaalstand is een vierde plaats weggelegd voor de coureur uit Noordeloos op zijn door Tragter Racing getunde Suzuki.

 

De volgende wedstrijd is op 24 april in Emmen en als de voortekenen ons niet bedriegen zal Amel daar proberen een plaats op het podium te veroveren.

 

Vr.gr. de Team manager

 

 

======================================================        

        

SUZUKI ENDURO TEAM

 

 

CROSS SEIZOEN VAN START?? 20-3-???05

 

Afgelopen weekeinde is ook voor de mannen van het SUZUKI ENDURO TEAM het cross seizoen 2005 van start gegaan. Beide rijders, Amel Advokaat en Marco Elting, moesten aan de bak om direct vanaf het begin van het seizoen mee te doen om de prijzen.

 

 Marco Elting # 6

 

Amel Advokaat moest aantreden in de eerste wedstrijd om het O.N.K. ZIJSPANNEN/MX3 welke in Harfsen verreden werd. Harfsen is toch de baan waar Amel zeer regelmatig traint op zijn door Tragter Racing geprepareerde Suzuki en dus de baan was in principe dan ook weinig verrassend voor Amel. Dat hij de baan goed kent blijkt wel uit het feit dat hij de snelste trainingstijd realiseerde in een zeer sterk deelnemersveld.

In de eerste manche ging Amel vliegensvlug van start en kon het hoge tempo van bekende toprijders goed volgen. Met de verlengde tijdsduur van de wedstrijd, 25 minuten plus 2 ronden, was net iets te lang en Amel eindigde op een keurige zesde plaats.

De tweede manche ging beter en kon Amel uiteindelijk met een vijfde plaats het rennerskwartier opzoeken. Een zesde plaats in de voorlopige totaalstand belooft veel voor de rest van het seizoen.

 

Marco Elting moest zaterdag aantreden in Heerde waar de plaatselijke MSV Heerde veel werk had verricht om de baan rijklaar te maken. In een heel groot startveld, 2 rijen dik achter het hek, kon Marco in de eerste manche goed meekomen met de start. Achter kopstarter Jirry van Veen kon Marco mee rijden naar de kop van het veld. Marco reed een keurige race totdat een achterblijver Marco verhinderde om hem in te halen met als gevolg een valpartij van Marco en een kapotte remleiding van de Suzuki.

Dit betekende direct einde wedstrijd en ook in de tweede manche kon Marco door dit euvel niet meer van start gaan. Een slecht begin van het seizoen van Marco die zijn terugkeer bij de regiowedstrijden graag meer glans had gegeven. ???Het rijden ging prima alleen de vele beginnende rijders in mijn klasse verhinderen de betere rijders om ook daadwerkelijk vooraan te rijden als de start minder goed is??? aldus Marco die veel vertrouwen heeft in zijn nieuwe Suzuki.

 

 Vr.Gr.deTeammanager

 

==========================================================================       

 

 

???????????????????????????????????????????????????? SUZUKI ENDURO TEAM

 

O.N.K. ENDURO HOLTEN?? 26-2-???05

 

De mannen van het SUZUKI ENDURO Team namen afgelopen zaterdag deel aan de tweede wedstrijd van het seizoen 2005. Na de winst van Pedro Tragter in de eerste wedstrijd in Enter konden de mannen op deze koude zaterdag hun gele machines weer aan de start brengen om het succes van Enter te verbeteren.

Om maar meteen met de uitslag in de klasse A, inters tot 125cc 2takt/250 cc 4takt te komen; winnaar Pedro Tragter.

Pedro reed weer een prima wedstrijd en de concurrentie zal het heel erg moeilijk krijgen om de voormalige wereldkampioen MX dit seizoen van de eind overwinning af te houden.

 

 

Pedro Tragter #10

 

De nr. 7 van Enter, Amel Advokaat eindigde op 12 seconden achterstand op nr. 2, Mike Kock, op een derde plaats.

Amel die vond dat hij goed gereden had wijtte de kleine achterstand op Mike aan zijn eerste ronde; ???In de eerste ronde reed ik niet agressief genoeg waardoor ik een te grote achterstand opliep op de nr.s 1 en 2. In de daarop volgende drie ronden kon ik die agressie wel opbrengen waardoor ik zelfs nog ????nmaal de snelste tijd noteerde???.

 

 

Het derde teamlid, Marco Elting uit Eefde, was zeer te spreken over zijn Suzuki; ???De motor voelde ontzettend goed aan en als ik helemaal gewend ben zal de achterstand die ik nu heb op mijn beide teamgenoten en Mike Kock zeker minder worden???. Marco reed goede proeven en noemde deze door de MAC HOLTERBERG georganiseerde wedstrijd weer eens een echte enduro met prachtige lange en mooie proeven.

 

De eerste wedstrijden van het seizoen hebben bewezen dat de Suzuki???s erg competitief zijn en als de rijders het tweede deel van het seizoen ook zo uit de verf komen kan het nog een mooi endurojaar worden.

 

Volgende week nemen Marco Elting en Amel Advokaat deel aan de wedstrijd om het Duitse Kampioenschap in Uelsen om goed geprepareerd de rest van het seizoen in te gaan.

 

De Team manager 

================================================================               

 

Nieuwe Team kleding, shirts en jassen

 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

           

   Fleece jas ???05                               Cross shirt ???05

================================================================        

 

Carmichael zet record in Anaheim!

07-02-2005

 

 

Ricky Carmichael # 4 heeft tijdens de THQ World Supercross GP een officieel Suzuki record gezet; door de Los Angeles' Anaheim GP in een uitverkocht huis (45.050 toeschouwers!) te winnen is hij de 1ste Suzuki rijder die 4 wedstrijden op rij weet te winnen! Yamaha's Chad Reed wist na een val in de eerste bocht toch nog terug te komen tot de 2e stek, gevolgd door Hole-shotter Byrne en Vuillemin. In de tussenstand gaat Carmichael aan de leiding met 120 punten, gevolgd door Reed (91 punten) en Mike Larocco (81 punten).

================================================================           

                                                                                                    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

MANEGE / INDOORCROSS LOCHEM

 

Advokaat wint seizoensopening. 02-02-???05

 

De allereerste wedstrijd in het seizoen 2005 is gewonnen door Amel Advocaat. In de al voor de vijftiende keer georganiseerde manege/indoorcross in het Gelderse Lochem was de rijder uit het SUZUKI ENDURO TEAM oppermachtig.

  Amel Advokaat 1.

In de superklasse, een deelnemersveld met 14 geselecteerde motorcrossers heeft de inwoner van Noordeloos op een geweldige manier zijn visitekaartje afgegeven. In 4 manches van elk 6 ronden liet de jeugdige Suzuki rijder er geen twijfel over bestaan wat zijn bedoelingen dit seizoen zijn.

Na een matige start in de eerste manche, gevolg door overwinningen in de volgende manches was de eindoverwinning voor Amel Advokaat. De perfect geprepareerde Suzuki was op het wasbord helemaal niet te volgen (de marzocchi voorvork deed dan ook goed zijn dienst) voor de nummers twee en drie van de einduitslag, Mark Wassink en de verrassend sterk rijdende Geert Snellenberg.uit Eefde.

Deze overwinning smaakt naar meer en Amel is op stoom. De concurrentie is gewaarschuwd en zal alles uit de kast moeten halen om Amel te stoppen.

De teammanager 

=============================================  

Tragter Racing Nieuws
 

 
 

Tragter Racing nu ook distributeur Marzocchi Suspension. Marzocchi Suspension since 1949
Nu leverbaar Marzocchi fabrieksvoorvork 50 mm. zwart
Inclusief kroonplaat set, leverbaar voor alle merken.
Cross of enduro afstelling.
Prijs Euro 2.160,00 Ter introductie; GRATIS montage

Ook speciale Marzocchi voorvorken 35 mm. voor 65 en 85 CC.
Inclusief kroonplaat set, leverbaar voor alle merken.
Prijs Euro 1.600,00 Ter introductie; GRATIS montage

Op al onze geleverde producten, gratis afstelling op
circuit HAMAC te Harfsen

Voor uw vering problemen cross en enduro kunt u bij
Tragter Racing in Harfsen terecht.
Marzocchi, WP, Kayaba, Showa.
Door meer dan 15 jaar GP ervaring kunnen wij voor u de
vering optimaal afstellen met persoonlijke aandacht.

Husqvarna rijders opgelet; speciale vervangings-cartridge
voor uw 45 mm. Standaard voorvork.
Revisie sets achter shockbreker Sachs.
 
Meer informatie?
Klik hier!

Triple set?? black compl

=============================================        

Tragter Allround-Motorsportman 2004

14-12-2004

 

 

Ex-Wereldkampioen 125cc Motorcross Pedro Tragter uit Harfsen heeft de prestigieuze titel 'Allround-Motorsportman van het jaar 2004' gewonnen! De wedstrijd, die dit jaar gehouden werd op en om het circuit van Veldhoven, bestond o.a. uit Quad & Trial rijden, Motorcross, Supermotard en een speciale Endurobaan. Nadat alle onderdelen waren afgewerkt, door allemaal echte MotorCracks als Erik Eggens, Jurgen van de Goorbergh, en Marco Reit, kwam Tragter als beste uit de bus! Voor de vierde keer oprij.

=================================================================