UMX Markelo 10-09-2005

 

Na het onweer en de regen in de vroege ochtend, lag de baan er nat en glad bij. De jongens zagen er dan ook niet meer uit na de training die voor iedereen goed verliep, op een harde klapper van Daimy na. Voor de eerste manche moest er dan ook hard gesleuteld en gepoetst worden.

 

Start 1e manche 65kl en gr. wielen;

Kopstart voor Chris gevolgd door Daimy, Jeffrey Buitenhuis en Frank Kastemans, Bryan en Hendrie. In de 2e bocht ging het mis Chris ging onderuit en Daimy kon hem niet meer ontwijken, ze moesten dus helemaal achteraan beginnen. De eerste doorkomst hadden ze er al een hele boel ingehaald en gingen dus op jacht naar de kop. Bryan lag op een derde plaats net na Frank en Jeffrey, 2e doorkomst lag Chris al achter Bryan en Hendrie, Daimy was weg en weg was niet leuk, Daimy was op de zelfde tafel als in de training er verschrikkelijk hard afgegaan en tegen een paal aangeklapt met als gevolg een gebroken bovenbeen, dit was een geweldige domper voor onze jongens en eigenlijk het hele veld, want elke  ronde reden ze gewoon langzamer omdat ze Daimy zagen liggen naast de baan .

De uitslag 1e manche; 1. Jeffrey                          Van de 65cc kl.wielen:   1. Chris

2. Frank                                                                2. Bryan

3. Chris                                                                 3. Hendrie

4. Bryan

 

2e Manche;

Kopstart voor jeffrey, Frank en Chris. Bryan volgde op plaats 5 met Hendrie daar achter. Chris passeerde Frank na 3 ronden maar het gat na Jeffrey was al te groot, met het oog op de finale wedstrijd reed hij op safe zijn 2e plaats over de finish. Bryan lag een tijd lang op 4, maar een klein slippertje koste hem deze plaats aan Hendrie die weer een stuk beter reed als vorige week in Harfsen en zo reden ze ook de 2e manche uit.

Uitslag;             1. Jeffrey                          Uitslag 65cc kl.wielen;   1. Chris

                        2. Chris                                                                  2. Hendrie

                        3. Frank                                                                 3. Bryan

                        4. Hendrie

                        5. Bryan

 

Dat er vandaag niet veel over de cross gesproken werd is wel duidelijk, want dit was een vervelende dag voor Daimy. Via deze weg wensen wij van het Tragter Racing PuppyTeam Daimy veel sterkte en een spoedig herstel toe!!

Adres:  Daimy Bult,  Oerdijk 64,    7433 AC  Schalkhaar.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

CLUBCROSS HARFSEN 3 september 2005

 

Na de lange zomerstop was het dan eindelijk weer zover een cross op onze eigen thuisbaan. De baan lag er op enkele vochtige stukken super bij en de jongens van het Tragter Puppy Team reden lekker hun rondjes tijdens de training.

 

St art 1e manche;

Samen met 65 kl/gr en 85 kl/gr , kopstart was er voor Kay Hulshof gevolgd door Bryan en Chris, Chris had de pech en viel in de 1e bocht en kon zo achter het hele veld aan. Daimy en Hendrie volgde in de middenmoot. Eerste doorkomst was Bryan gevolgd door Kay en Jeffrey Buitenhuis, Chris daar integen was al opgestoomd naar een 8e plaats en reed nu achter Daimy en Bjorn aan. Na twee rondjes lag Chris al op plaats 2 achter Jeffrey, Kay was een keer gevallen en ging op jacht naar Chris, Bryan had een foutje gemaakt en werd gepasseerd door Daimy, mede door de valpartijtjes van Jeffrey en Chris reed Kay op kop en Bjorn op twee. 

Op de finish was het; 1. Kay                         Uitslag 65CC;    1. Chris

                                    2. Bjorn                                                  2. Jeffrey

                                    3. Chris                                                  3. Daimy

                                    4. Jeffrey                                               4. Bryan

                                    5. Daimy                                                5. Hendrie

                                    6. Bryan

 

Tweede manche;

Weer kopstart voor Kay gevolgd door Bryan, Daimy en Jeffrey. Chris starte matig en begon in de middenmoot, al rap reed Kay op een mooie voorsprong, Chris had ondertussen Bryan en Daimy gepasseerd en nam aansluiting bij Jeffrey, een aantal rondjes lang was dat een zeer mooie strijd om te zien, totdat Jeffrey een foutje maakte en Chris hem voorbij kon, evenals Daimy en Bryan. Hendrie reed een slechte manche en kon na een aantal valpartijen niet meer in zijn ritme komen.

Uitslag 2e manche;     1. Kay                         Uitslag 65CC;    1. Chris

                                    2. Chris                                                   2. Daimy

                                    3. Bjorn                                                   3. Bryan

                                    4. Daimy                                                 4. Jeffrey

                                    5. Bryan  

 

Dag stand 65 CC:      1. Chris       2. Daimy       3. Jeffrey             4. Bryan          5. Sven Smit

Huldiging 1. Chris   2. Daimy

------------------------------------------------------------------------------------------------

CLUBCROSS LOCHEM  27 augustus 2005

Getraind moest er worden op een gladde baan, de regen in de voor af gaande dagen had hiervoor gezorgd, des al niet te min was de baan na een aantal trainingen super goed te rijden. De jongens van het Tragter Puppy Team vonden het niet erg gezien het tempo waarmee ze rond gingen.

 

Start 1e manche;

Gecombineerd met 65 kl/gr en 85 kl/gr een goede start voor Richard Aalderink en Butner, gevolgd door Bryan, Daimy en Chris, Hendrie starte minder en moest dus bijna achteraan gebinnen. Richard was al ver weg bij de eerste doorkomst. Butner, Chris en Bryan met daarachter Daimy. Bryan had vandaag de pech duivel meegenomen, hij reed super strak en lag stevig op de tweede plaats van de 65 tot dat zijn motor het begaf, deze bleek ook niet meer terplekke te repareren , dus voor Bryan was de wedstrijd afgelopen. Chris had ondertussen Butner ingehaald en reed enkele tientallen meters bij hem weg, Butner was nu in gevecht met Daimy. Hendrie was ondertussen op geklommen naar de derde plaats van de 65.

Uitslag 1e manche;     1. Richard Aalderink                     Uitslag 65CC;    1. Chris

                                    2. Chris                                                                       2. Daimy

                                    3. Butner                                                                     3. Hendrie

                                    4. Daimy

                                    5. Bjorn Sloot

 

2e manche;

Deze gaf het zelfde beeld als de eerste, Richard reed ver weg gevolgd door Butner, Chris en Daimy. Het passeren van Butner ging nu sneller als in de 1e manche en nu vechten Daimy en Chris een robbertje om de 1e plaats in de 65. Na een 5 tal rondes achter Daimy aangereden te hebben, passeerde Chris Daimy op een mooie manier maar was nog niet klaar met Daimy, want deze bleek hem goed te volgen met op de finish een 2tal meters er tussen, Hendrie werd derde.

Uitslag 2e manche;     1. Aalderink                                 Uitslag 65CC;    1. Chris

                                    2. Chris                                                                     2. Daimy

                                    3. Daimy                                                                   3. Hendrie

                                    4. Butner                                                                   4. Jelmer

                                    5. Bjorn Sloot

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KNMV Borculo    21-08-05    (laatste knmv regio)

 

SUCCES VOOR HET TRAGTER PUPPY TEAM IN DEBUUT JAAR

 

De eerste wedstrijd na de zomerstop was gelijk de laatste KNMV regio,dus de wedstrijd waar de regio kampioenen bekend zouden worden,

Voor het Tragter puppy team betekende het vandaag dat Christian zijn titel bijna niet meer kon mislopen dat Daimy veilig op de 2e plaats staat, alleen tussen Bryan en Hendrie zit maar twee punten verschil, dus als Bryan vandaag voor Hendrie zou eindigen staan ze gelijk in punten en dan geeft het aantal manche overwinningen de doorslag en dat is dan weer in het voordeel van Bryan.

Smorgens aangekomen in een donker bewolkt Borculo gingen de jongens van het team gelijk de baan inspecteren en kwamen ze tot de conclusie dat deze er perfect bij lag, om 9.30 begon de training, voor Daimy begon het niet echt lekker door een vast zittend gas handvat ging hij er op een van de schansen hard af, echter later pakte hij de draad weer goed op, de rest van het team had de snelheid echter snel te pakken.

 

Start 1e manche;

Kopstart was er deze keer weg gelegd voor Christian die hier mee zijn bedoeling voor deze dag gelijk duidelijk maakte, gevolgd door Daimy, Bryan en Hendrie.

Christian nam in de eerste paar rondjes enig afstand op Daimy die weer goed gevolg werd door Bryan, Hendrie daar in tegen moest door een val partij de strijd om het podium staken en reed alleen zijn rondjes op een 4e plaats.

Dat Christian zenuwachtig was tijdens deze manche was duidelijk zichtbaar want in elke bocht keek hij achterom want Daimy kwam elke ronde dichterbij, Bryan daar in tegen reed op safe en ronde deze manche af op een keurige derde plaats (missie voor 1 deel geslaagd) Christian won de eerste manche met 2 motor lengtes voorsprong op Daimy

uitslag 1e manche  1e Christian

                               2e Daimy

                               3e Bryan

                               4e Hendrie

 

Start 2e manche;

wederom een kopstart van Christian, en daar hij nu al zeker was van zijn REGIO KAMPIOENSCHAP was er van zenuwen geen sprake meer, dus het omkijken gebeurde niet meer, Christian werd gevolgd door Daimy , Bryan en Hendrie , dat Christian het niet weer een spannende manche wou laten worden zo als in de 1e bleek al snel want gestaag bouwde hij zijn voor sprong uit tot een tien tal seconden, Bryan probeerde in het begin nog wel om Daimy te achterhalen maar begon toch maar op safe te rijden om zo zijn derde plaats in het regio kampioenschap veilig te stellen (missie deel 2), Hendrie daar in tegen zette alles op alles maar kon vandaag een super rijdende Bryan niet bij houden en zo verspeelde hij (wel met uiterste inzet) zijn derde plaats, Christian won ook vandaag weer beide manches, de tweede zelfs met grote voorsprong en was zeer opgelucht dat de titel binnen was, Daimy eindigde op een mooie 2e plaats Bryan zo als gezegd op de 3e (missie geslaagd) en Hendrie op de 4e

dit was tevens de eind uitslag van vandaag maar ook de eind uitslag van deze regio kampioenschap 65cc kleine wielen, dat betekend in het debuut jaar van het Tragter puppy team de eerste 4 plaatsen voor het team.

 

PROFICIAT JONGENS MET DIT ZEER MOOI BEHAALDE RESULTAAT

 

En dan nu op naar de finale wedstrijden, en hopelijk worden deze net zo sportief en hopelijk ook met dezelfde resultaten afgesloten als de regio wedstrijden.

 

 

Daimy

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UWX VORDEN 16-07-2005

 

Na een week vol verjaardagen en een dag voor de vakantie naar Spanje stond er nog een UWX op het programma , dus tussen de hapjes en het koffer inpakken door toch even mee pikken want zonder cross dat kan niet. Daar het in Vorden een smalle baan is reed alleen de jeugd tot 85 cc. grote wielen mee, dus de trainingen konden later beginnen. De jongens van het Tragter Puppy Team konden zich goed meten met de 65 cc grote wielen en dat zou later ook blijken in de manches.

 

Start 1e manche;

Omdat er maar een starthek met 10 poortjes lag, had Daimy en Bryan als enigste het geluk dat ze achter een poortje stonden en dus niet in de 2e of 3e rij, Chris en Hendrie hadden dit geluk niet en stonden 2e rij.  De start viel, die voor Daimy en Bryan goed uitviel, getuige de eerste doorkomst; Daimy 3 en Bryan 4e , Hendrie was ook nog redelijk weg, maar Chris had de pech dat diegene achter wie hij stond de motor ook achterover trok en moest dus als allerlaatste weg en dat deed hem tot grote hoogte stijgen. De eerste doorkomst was; Daimy op plaats 3 en Bryan op 4, Chris lag al op plaats 10 en Hendrie op plaats 12.  In de volgende ronde pakte Chris elke ronde wel 2 man  wat dus resulteerde na een ronde of 6 in plaats nummer 3 achter de kopmannen van de 65cc grote wielen, deze kon hij net niet meer pakken na een valpartijtje door een achter blijver. De eindstand van de eerste manche was Chris totaal 3, Daimy 6, Bryan 7 en Hendrie 4.

 

Tweede manche;

Nu mochten alle jongens van het team wel achter een poortje plaats nemen, behalve Hendrie. De start ging dan ook voor alle jongens goed, Daimy op plaats 4, Chris op 7, Bryan op 8 en Hendrie op 12. Na een 2 tal rondjes ging Daimy in de fout en viel terug naar plaats 10 achter Bryan en Hendrie. Chris was intussen opgestoomd naar plaats 4 achter de koplopers van de 65cc grote wielen en kon dit tempo goed volgen alleen door zand achter zijn bril en in zijn ogen nam hij de laatste 2 rondes gas terug, maar had nog z’on grote voorsprong op de 2e man 65 kleine wielen dat zijn dubbele manche zege niet in gevaar kwam. Bryan had na het foutje van Daimy ronden lang op de 2e plaats van de kleine wielen, maar door foutjes zakte hij af naar plaats 4, net achter Daimy en Hendrie.   Uitslag 2e manche kleine wielen; 1e Chris, 2e Daimy, 3e Hendrie en 4e Bryan.

Dit was tevens de dagstand!! 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KNMV  WINTERSWIJK  10-07-05

 

Op zaterdag avond togen we in de zon al richting Winterswijk, om zo ook vast het vakantie gevoel te krijgen, zondag ochtend wakker worden in de opkomende zon en nog een klein beetje mist hadden de jongens al veel zin om te crossen na een pauze van een 2 tal weken

op de verjaardag van ome Pedro begonnen om 9.30 de trainingen en wat we s,avonds al hadden gezien was de baan eerst nog mooi vlak maar zouden er na een aantal trainingen de gaten wel erg groot worden voor de kleine wielen, des al niet te min de training verliep voorspoedig en de snelheid zat er goed in.

 

Start eerste manche;

Weer een keer kopstart voor Daimy gevolgd door Chris, Hendrie en Bryan, de doorkomst na 1 rondje was dan ook hetzelfde al hadden Daimy en chris al een ruime voorsprong op Hendrie en Bryan, na een tweetal rondjes in het spoor van Daimy te hebben gereden vond Chris het welletjes en passeerde Daimy om zo in de resterende rondjes een voorsprong van 5 seconden op te bouwen.

Hendrie en Bryan bleven ronde na ronde als touwtjes aan elkaar zitten en dit leek tot de finish zo te duren maar Bryan dacht daar heel anders over en passeerde Hendrie op het laatste rechte stuk voor de Finish en dat leverde hem een verdiende derde plaats op.

Uitslag eerste manche 1- Chris

                                    2- Daimy

                                    3- Bryan

                                    4- Hendrie

 

Start tweede manche;

Deze keer een kopstart voor Chris gevolgd door Daimy, Bryan en Hendrie

De doorkomst na 1 rondje was het zelfde, Chris begon zijn voorsprong weer uit te bouwen en Bryan leek op een zekere derde plaats te rijden maar twee foutjes koste hem toch zijn derde plaats en op grote achterstand begon hij terug te vechten, Chris reed in hoog tempo zijn rondjes gevolgd door Daimy op een 8 tal seconden,Bryan had zijn tempo weer goed opgepakt en kreeg na een aantal rondjes Hendrie alweer inzicht en dat gaf hem extra kracht om er nog een schepje boven op te doen wat net zoals in de eerste manche een mooi gevecht opleverde en weer in de laatste ronde sloeg Bryan toe en sleepte zo een zeer mooie derde plaats in de manche op en ook totaal pakte hij deze plaats.

Chris won ook de tweede manche gevolgd  door Daimy, Bryan en Hendrie.

Totaal was de stand hetzelfde.

Met nog 1 wedstrijd voor de boeg in de knmv regio kijken de jongens van het Tragter puppy team uit naar de finale wedstrijden wat nog zeker een heel ander verhaal is.

Met alleen nog een UWX op zaterdag 16-07 in Vorden staat de vakantie voor de deur en bij deze wensen wij van het Tragter Racing puppy team iedereen een fijne vakantie en tot snel weer op de Cross.

Huldiging

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Club cross lochem 24-06-05

 

Vroeg in de ochtend waren de vrijwilligers van de club begonnen met sproeien, dat iemand toen gedacht heeft we zullen ze even helpen bleek al snel want moeder natuur greep in en zorgde zo voor een perfect te rijden baan, tijdens het trainen was hij wel een beetje glad maar voor de wedstijden beloofde het een mooie baan te worden, zonder stuiven en plassen begonnen we aan de eerste manche, waarin alles tot en met de 85cc hoog mee reed.

1e manche; 

Kopstart voor R Aalderink gevolgd door de goed startende Bryan en Hendrie hier tussen zat Sven Smit gevolg door Chris en Daimy, bij de eerste doorkomst had Richard al een grote voorsprong genomen gevolg door Sven Smit en Chris die dus Bryan en Hendrie gepasseerd had daimy lag op 6, na een aantal ronden had chris Sven Smit ook ingehaald en liep per ronde ver weg, Richard bleef lekker rijden en lapte de achterblijvers stuk voor stuk, op de finisch lapt hij nog net de op de derde plaats liggende Daimy, Chris werd dus niet gelapt hij lag op een halve baan en mocht de laatste ronde alleen rijden , Hendrie , Sven Smit en bryan  eindigden als 4, 5 en 6 .

uitslag 65 cc ;

 1. Chris
 2. Daimy
 3. Hendrie
 4. Sven Smit
 5. Bryan

 

Start 2e manche;

Richard liet de start lopen en begon bewust in de achterhoede, Rian, Hendrie en Sven Smit starten op kop gevolg door Chris en Daimy, bij de eerste doorkomst lag Richard alweer op kop gevolgd door Sven Smit en Chris, daarachter in gevecht, Hendrie, Daimy en Bryan, in een van de kombochten lag Chris kort achter Sven en stak hem binnendoor, tijdens deze actie tikte Chris onbewust met zijn achterwiel de insturende Sven tegen zijn voorwiel met een buiteling van Sven als gevolg, Chris kon zijn weg vervolgen en reed weer steeds verder weg bij de rest van het veld, Daimy en Hendrie hadden ondertussen Sven Smit ook al gepasseerd en Bryan bleef dit groepje mooi volgen. de uitslag van de 65 was 1e Chris, 2e Daimy, 3e Hendrie, 4e Sven smit,  5e Bryan

Na de 2e manche heeft Chris nog heel sportief een handje geschud met Sven Smit om zo ook duidelijk te maken dat het niet express gebeurde en dit werd ook zo opgevat door Sven zelf.

De totaal uitslag was het zelfde als de beide manche uitslagen.

Aankomend weekend een vrij weekend even geen wedstrijd en lekker kijken bij de GP in Markelo.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

T ROPISCH WEEKEND

 

KNMV ISODORUSHOEVE 19-06-2005

 

Zondag was het de beurt voor de KNMV wedstrijd en weer in de stralende zon en nu gezamenlijk met de 50cc. Waren van te voren nog de vrees van het Tragter Puppy Team dat ze op een verkorte baan moesten rijden, werd dit door een KNMV official gelijk de kop ingedrukt, die vond dat ze allemaal de grote baan moesten kunnen rijden en dat ging ook best. Dat het Tragter Racing Team in de KNMV wedstrijden de lakens uitdeelt bleek ook weer in de training. Maar dit doet niets af van de prestaties van de andere rijders het enthousiasme en de lol van het crossen straalt er van af en de coureurs gaan als vrienden met elkaar om en dat is toch het mooiste , ook al win je dan niet, je best doen is ook een beker waard.

 

Start 1e manche;

Kopstart voor Chris gevolgd door Daimy, Hendrie en Bryan. Chris en Daimy bleven in de eerste paar rondjes als een touwtje bij elkaar en reden de rest van het veld op grote achterstand. Hendrie lag op drie gevolgd door Bryan, door kleine foutjes bij het inhalen van achterblijvers kon Chris niet ver weg lopen bij Daimy en op de finisch was zijn voorsprong dan ook maar 4 seconden. Hendrie en Rian finischde als 3 en 4. Uitslag 1e manche;

 1. Chris
 2. Daimy
 3. Hendrie
 4. Bryan

 

Start 2e manche;

Kopstart voor Daimy gevolgd door Chris, Bryan en Hendrie en een valpartij voor Jeremy Jager die dus helemaal achterin begon maar zich tijdens de wedstrijd goed terug knokte tot plaats 5. Bij de eerste doorkomst lag Chris op kop gevolgd door Daimy en op afstand Hendrie en Bryan, Chris had geleerd van de eerste manche en reed nagenoeg foutloos en kon zo op deze manier wel afstand nemen van Daimy. Door een valpartijtje van Hendrie lag Bryan nog even op plaats 3 maar een terug vechtende Hendrie reed zich knap terug en na 2 ronden had hij Bryan ingehaald. Op de finisch was het Chris op 15 seconden Daimy en op anderhalve minuut Hendrie en Bryan.

 1. Chris
 2. Daimy
 3. Hendrie
 4. Bryan

Moe maar voldaan reden we ’s avonds richting Harfsen na een Tropisch weekend Hoeve.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UITWISSELING ST. ISODORUSHOEVE 18-06-2005

 

Op zaterdag begonnen we het weekend met de UWX in de volle zon en met al een lekker temperatuurtje begonnen om 9.30 de trainingen. Gezamenlijk met de 65cc grote wielen, dat daar het tempo en het aantal rijders groter is moest de jongens van het Tragter Puppy Team wel even aan wennen maar des al niet te min hadden ze het tempo goed te pakken.

 

Start 1e manche;

Hier was gelijk een kopstart voor Jeffrey Buitenhuis gevolgd door nog een paar uit de 65cc grote wielen Chris en Daimy pakte eveneens een goede start, Chris lag bij de eerste doorkomst op plaats 7 maar klom gaande weg op naar plaats 5, Daimy lag op plaats 11, Bryan en Hendrie reden in de middenmoot mee. Moe en bezweet kwamen ze over de finisch met als uitslag van de 65cc kleine wielen:

1e Chris

2e Daimy

3e Hendrie

4e Bryan

 

De tweede manche was een copy van de 1e manche zij het dat Daimy voor Chris lag, maar dat had Chris in de eerste Ronde al weer recht gezet. Bryan en Hendrie reden hun Rondjes lekker mee en eindigde weer als 3 en 4.  Uitslag 2e manche;

1e Chris

2e Daimy

3e Hendrie

4e Bryan

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KNMV HEERDE 11-06-2005

 

Na een avond Harfsensfeest was het zaterdag vroeg op voor het Tragter Racing Puppy Team. Met in het vooruitzicht een zware baan hadden ze er wel veel zin in.  Tijdens het trainen was al duidelijk dat ze nog nooit op de grote baan in Heerde gereden hadden, en ook dat de baan echt wel zwaar was (en dat zou nog zwaarder worden).

 

1e manche;

Kopstart voor Daimy gevolgd door Bryan en Chris, Hendrie volgde als 4e. Eerste doorkomst Daimy direct gevolgd door Bryan en op enige afstand Hendrie, Chris had zich in de 1e ronde vergaloppeerd en begon op grote afstand. Bryan bleef het Daimy moeilijk maken ronde na ronde totdat Bryan iets te enthousiaste inhaal actie moest bekopen met een valpartij. Chris was begonnen met grote achterstand, maar liep hard in op Daimy, met zelfs nog 2 ronden te gaan de koppositie overnam. Maar helaas voor Chris, hij kwam in de laatste ronde ten val, zodat Daimy met de manche overwinning ging lopen.                              Uitslag eerste manche:

 1. Daimy
 2. Chris
 3. Bryan
 4. Hendrie

2e manche;

Weer kopstart voor Daimy en weer direct gevolgd door Chris, Bryan en Hendrie. Doorkomst na 1 ronde was Chris op kop gevolgd door Bryan en daar op enige afstand achter; Daimy en Hendrie. Chris was getergd en liet dit ook zien en bleef nu ook gewoon op de motor zitten en lekker zijn rondjes rijden. Bryan had ook snode plannen maar helaas na een paar rondjes stevig op de tweede plaats liggend, sloeg voor Bryan wederom de duivel der valpartijen toe, op 1 van de schansen achterin het bos ging het mis, Bryan sprong de motor dood in het zware zand en een harde buiteling was het gevolg, daar hij pijn had aan zijn heup, vond de EHBO het niet verstandig om verder te rijden en zo was een goede klassering verkeken voor Bryan. Lachende derde was Hendrie die zo een derde plaats in de schoot geworpen kreeg. Chris reed nog steeds op kop met op afstand gevolgd door Daimy, hierna was het een groot gat voordat Hendrie als derde doorkwam.                                          Uitslag tweede manche:

 1. Chris
 2. Daimy
 3. Hendrie

Bryan uitgevallen, maar gelukkig na later bleek niets ernstigs.

 

Totaal dag uitslag;  1. Chris

                                 2. Daimy

                                 3. Hendrie

Op naar Hoeve volgende week.

Bryan in actie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KNMV JOURE 05-06-2005

 

In het oosten des lands was het een en al regen en met de moed der wanhoop togen we zaterdagavond al richting Joure (na een telefoontje dat het toch zeker doorging). Daar aangekomen bleek er vrijdag wel veel regen gevallen te zijn maar zaterdag was het droog gebleven. Na de nacht (die ook droog bleef) lag de baan er zondag perfect bij, de trainingen begonnen een uur later i.v.m. de kerk zoals dat zo mooi heet. In de trainingen bleken de broertjes de Jong snel te zijn gezien de ronde tijden die de omroeper door gaf, Daimy had een klein technisch probleem, Hendrie moet nog even wennen aan het uur tijd verschil.

 

1e manche;

Kopstart voor Daimy, direct gevolgd door Chris en Bryan , de eerste doorkomst was Bryan, Chris, Daimy  en voor wie nu dacht dat Chris hier snel een eind aan zou maken had het mooi mis, want op dit technische baantje voelde Bryan zich perfect. En pas na 5 rondjes kwam Chris er voorbij zei het voor korte duur, want 2 foutjes wierp hen beide naar de derde plaats, Bryan lag ver op kop gevolgd door Daimy met daarachter op grote afstand Chris. Chris reed het gat naar Daimy nog wel dicht maar kon er net niet voorbij komen, Hendrie reed op 4 een eenzame manche. Op de finisch was het Bryan 1, Daimy 2, Chris 3, Hendrie 4. Bij de caravan was het dan ook een grote glimlach bij Bryan  een dik verdiende eerste manche overwinning in de KNMV.

 

2e manche:

Dat Chris getergd was door de uitslag van de eerste manche bleek wel in de pauze, hij was zich al helemaal aan het voorbereiden.  Bij de start kwamen de broertjes even met elkaar in aanraking wat voor Daimy een voordeel was, hij pakte kopstart, gevolgd door Chris en Hendrie. Bryan maakte een schuiver in de tweede bocht en moest achteraan beginnen. Chris had na 2 bochten de kop overgenomen en reed elke ronde steeds verder weg. Wel een paar keer achterom gekeken om te kijken of Bryan er al aan kwam. Bryan reed in 2 rondjes naar het wiel van Hendrie en Daim,  en lag weer op de vierde plaats, ronde na ronde waren deze drie in een strijd verwikkeld maar konden ze alleen maar spelde prikjes uitdelen bij elkaar. Met nog 2 ronden te gaan was het dan toch Bryan die Hendrie met een super gave inhaal actie voorbij reed en gelijk een gat sloeg en op weg ging naar Daimy, als de manche nog een ronde langer had geduurd, was Bryan hem zeker voorbij gegaan. Op de finisch stond Chris al te wachten en zag zo Daimy 2 worden met op 2 meter Bryan als derde en Hendrie op toch wel grote achter stand vierde.

 

Totaal dagstand:

 1. Chris
 2. Bryan
 3. Daimy
 4. Hendrie

 

Moe maar voldaan reden we s’avonds de regen in Harfsen tegemoet.

Huldiging

__________________________________________________________________________

KNMV HARFSEN 28-05-2005

 

Onder tropische omstandigheden vertrokken we voor ons een wel heel bekende weg richting het circuit van de Hamac voor de jeugd regio cross, daar het een zeer warme dag zou gaan worden en motocross toch wel een inspannende sport is, de jongens van het Tragter Racing Puppy Team goed op het hart gedrukt om goed te blijven drinken, om half tien de start van de training en wederom ging het eigenlijk gelijk wel lekker, Chris en Daimy dachten,gezien hun snelheid in de training,dat het gelijk al een wedstrijd was.

Met knal rode hoofden van de warmte en inspanning stapten ze van de motor, en kwamen eensgezind

overeen dat de baan er perfect bij lag.

 

Start 1e manche;

Bryan pakte voor de verandering kopstart met in zijn kielzog Chris en Daimy, in de eerste ronde maakte Bryan een klein foutje wat hem dus gelijk de leiding van de wedstrijd koste, Chris en Daimy

maakten hier dankbaar gebruik van en reden met zijn tweeën van de rest van het veld weg, Bryan kon zijn weg vervolgen en bleef keurig op de derde plaats rijden, Daimy en Chris waren al ver vooruit en in een mooie strijd verwikkeld een schuiver van Chris zorgde ervoor dat Daimy even aan de leiding kwam,maar Chris had hele andere bedoelingen en maakte zijn foutje weer goed en reed een beetje geholpen door de achter blijvers weg bij Daimy,

Aan het eind van de manche was de uitslag; 1e  Chris

                                                                        2e  Daimy

                                                                        3e  Bryan

                                                                        4e Hendrie die toch een beetje onzichtbaar 

                                                                            zijn rondjes had afgelegd.

                                                                        5e  Jeremy Jager

                                                                        6e  Nino Dekker

 

Start 2e manche;

Nu was er een kopstart voor Daimy gevolgd door Bryan en Chris(deze was even in aanraking gekomen met team genoot Hendrie)

Bryan werd door Chris snel ingehaald en de opmars van Chris ging nu richting Daimy, een paar ronden bleven ze achter elkaar in hoog tempo aan rijden maar Chris vond het na 4 rondjes leuk geweest en met een zeer netjes voorbereide inhaal manoeuvre passeerde hij Daimy binnen door om zo zijn kop positie niet meer af te staan.

Hendrie reed na de val partij met de start al weer op de 4e plaats maar mede door de hitte en de inspanning van het naar voren rijden,zat meer er niet in.

Bryan reed de hele 2e manche keurig en technisch perfect op de derde plaats en was tevens ook zijn totaal uitslag.

Chris reed rondje voor rondje een stukje weg bij Daimy en zelfs een foutje kon zijn zege niet meer in gevaar brengen en zo was de uitslag van de 2e manche als volgt;

1e Chris

2e Daimy

3e Bryan

4e Hendrie

Dit was tevens ook de totaal uitslag en totaal stand van de knmv .

Chris en Daimy

Daimy

 

___________________________________________________________________________

KNMV LICHTENVOORDE   21-05-2005

 

Op tijd vertrokken en met een lachend zonnetje in de lucht waren de jongens weer heel strijdlustig voor de wedstrijd. Om 9.30 begon de training en je kon zien dat de jongens toch wel even moesten wennen aan het rulle zand, maar des al niet te min reden ze in hoog tempo de rondjes.

 

Start 1e manche :

Kopstart voor Chris gevolgd door Daimy die tijdens de start even niet wist of hij links of rechts om moest. Bryan kwam helemaal buiten om zeilen en nestelde zich op de derde stek, tijdens deze manche reden Chris en Daimy kort achter elkaar, maar Chris sloeg elke aanval overtuigend af en wist de manche te winnen met 50 meter voorsprong. Bryan eindigde knap als derde op ruime afstand, Hendrie werd 4e, hij had van het team het meeste moeite met de baan.

 1. Chris de Jong
 2. Daimy Bult
 3. Bryan de Jong
 4. Hendrie Veldink

 

Start 2e manche:

Daimy pakte kopstart gevolgd door Chris,  Bryan was weer buiten om gekomen maar moest nu toch Hendrie de derde plaats gunnen, zei het maar voor korte duur, na een halve ronde pakte Bryan de derde plaats, Daimy viel vlak voor Chris, die hem niet meer kon ontwijken . Bryan ging als lachende derde de buitelaars voorbij, gevolgd door Hendrie. In dezelfde ronde vielen Chris en Daimy  allebei nog een keer, dit had grote gevolgen voor Daimy, Chris kon snel weer verder en ging op jacht naar Hendrie en Bryan, Daimy was de pechvogel, Hij verloor zijn transponder met in gedachten dat de jury toch mee schreef, deden wij als begeleiders er niets op uit, en de terug gevonden transponder (bedankt Richard Aalderink) werd in de zak gestopt, totdat we er op attent werden gemaakt dat zonder transponder er geen uitslag zou zijn, hebben we Daimy laten stoppen en de transponder terug geplaatst.   Ondertussen had Chris Hendrie al gepasseerd en was nu op weg naar Bryan, 2 ronden voor het einde werd Bryan verdrongen van zijn eerste plaats en reed Chris dus weer op kop. Daimy die door de valpartijen ver achterop was geraakt, knokte zich terug naar een 3e plaats, Bryan en Chris waren niet meer te achter halen, Hendrie bleef op plaats 4 steken.  Op de finish was het ;

 1. Chris de Jong
 2. Bryan de Jong
 3. Daimy Bult
 4. Hendrie Veldink

Maar doordat Daimy een aantal ronden zonder transponder had gereden werd hij als laatste gekwalificeerd, de eindstand was dan;

 1. Chris de Jong
 2. Bryan de Jong
 3. Hendrie Veldink
 4. Daimy Bult

Was de dag voor de broertjes de Jong een succes, voor Daimy was het een bittere pul, Hendrie werd voor de derde maal op rij derde.

Op naar de thuiswedstrijd in Harfsen  a.s. zaterdag!!

________________________________________________________________

CLUBCROSS LOCHEM 14-05-2005

In een stralend zonnetje en met een perfecte baan in het vooruitzicht, begonnen we om 13.15 uur met de trainingen voor het Tragter Puppy Racing Team.  En ze hadden er zin in, Chris, Daimy en Bryan draaiden hun rondjes in een goed tempo, tussen de 85 cc in.

 

Start 1e manche:

Het starthek was helemaal vol, met zelfs een 2e rij, met de 65 en 85 cc bij elkaar in.  In de eerste 2 bochten na de start was het dringen geblazen en op de schans lag Chris net achter Daimu en Bryan stuurde er mooi omheen en kwam als 4e over de schans achter Sven Smit.

De eerste doorkomst was eerst Richard Aalderink op een 85cc, gevolgd op enig afstand Nick van Wijhe met direct daar achter Chris, Daimy lag op enig afstand op plaats 4, wat dus de 2e plaats voor de 65 cc is.  Bryan lag nog steeds 4 achter Sven Smit en was ronden lang in gevecht, en dit was super om te zien. Chris bleef ronden lang Nick van Wijhe op zijn hielen zitten en stak hem er ook een paar keer langs, maar doordat Nick op een 85cc rijd, was die op sommige stukken sneller als Chris op zijn 65 cc. Aan het eind was de stand als volgt:

 1. Richard Aalderink  85 cc
 2. Nick van Wijhe  85cc
 3. Chris de Jong   (1e in de 65cc)
 4. Bjorn Sloot  85cc
 5. Daimy Bult  (2e in de 65cc)
 6. Sven Smit  (3e in de 65cc)
 7. Bryan de Jong  (4e in de 65cc)

 

Tweede Manche:

Weer een kopstart voor Richard Aalderink op een 85cc, gevolgd door Nick van Wijhe met daar achter gelijk Chris, Bjorn Sloot lag op plaats 4 met Sven Smit en Daimy in zijn wiel.

Bryan lag hier kort achter, maar door een stuur foutje belande hij in een sloot (gelukkig een droge) hierdoor moest hij helemaal achteraan beginnen. Wie op een herhaling van de 1e manche wachtte, had het mooi mis, Chris had in de pauze goed nagedacht en stak na een mooie inhaal manoeuvre Nick voorbij, en reed bij hem weg. Bjorn Sloot reed op enig afstand op plaats 4 en hier op enig afstand Sven Smit en Daimy, die veel moeite had om Sven Smit te passeren. Hendrie Veldink die in de pauze ook was gearriveerd, reed sterk zijn rondjes op plaats 4 van de 65cc.  Op de finish was het dan:

 1. Richard Aalderink  85cc
 2. Chris de Jong  (1e in d e 65cc)
 3. Nick van Wijhe 85cc
 4. Bjorn Sloot  85cc
 5. Daimy Bult  (2e inde 65cc)
 6. Sven Smit  (3e in de 65cc)
 7. Hendrie Veldink  (4e in de 65cc)

Bryan finishde nog als 5e van de 65cc na een overtuigende inhaal race.

 

Eindstand van de 65cc

 1. Chris
 2. Daimy
 3. Sven Smit
 4. Bryan
 5. Jelmer Kruitbosch

Bryan de Jong

Daimy Bult

__________________________________________________________________________

 

KNMV DELFZIJL 24-04-2005

 

Na de avond ervoor al afgereisd te zijn richting Delfzijl en na een nacht lekker slapen na de clubcross van Harfsen stonden we op in een warm zonnetje,Chris en Bryan hadden zaterdag avond de baan al verkend en waren tot de conclusie gekomen dat het een mooie baan was met mooie spring bulten,ze hadden er dan ook veel zin in,na aankomst van Daimy en Hendrie werd nogmaals de baan geinspecteerd,om 09.30 uur begonnen de trianingen en konden de jongens eindelijk over de “mooie bulten”,dat dit later nog een scherprechter zou worden was toen nog niet bekend.

 

1e manche

Chris pakte kopstart met direct daar achter Daimy, Hendrie, Bryan en Jeremy jager

Chris liep in het begin een paar seconden uit maar werd later door een stuur foutje ingehaald door Daimy,de strijd die daarna ontstond was zeer spannend een mooi om te zien,doorkomst Chris en dan Daimy volgende doorkomst weer precies anders om met het ingaan van de laatste ronde lag Daimy op kop gevolgd door Chris en deze had zijn zinnen gezet op een overwinning en sprong Daimy voorbij op een van de tafels en gaf dit niet meer uithanden

Bryan en Hendrie waren ook weer met elkaar in volle strijd,en dit keer was het Hendrie die 3e werd en Bryan dus 4e

 

2e manche

Weer kopstart voor Chris en een valpartij van Damien van Erkelens zorgde ervoor dat de rest van het veld en met name Hendrie op achterstand moest beginnen, Daimy en Bryan reden op plaats 2 en 3,

Bij een van de doorkomsten lag Chris al op een ruime voorsprong voor Daimy en met daar weer ruim achter Bryan, Hendrie was intussen alweer opgeschoven naar plaats 4, en dit veranderde tot aan de laatste ronde niet meer.

Op de finish was het Chris 1e en stond te wachten op nummer 2 dit werd dus Daimy, nu zou als het goed was Bryan moeten komen die dan deze wedstrijd op een keurige derde plaats zou eindigen, maar was hij smorgens nog laaiend enthousiast over de “mooie springbulten nu ging hij met de finish inzicht er loei hard van af en bleef zelfs even liggen,achteraf viel het gelukkig allemaal wel mee, tand door de lip,een gebroken voortand en een pijnlijke bovenarm, Hendrie werd door deze val partij derde.

 

Eindstand

Chris 1

Daimy 2

Hendrie 3

 

Het was weer een zeergeslaagd weekend met een iets mindere afloop voor Bryan

start 2e manche

Christian de Jong

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

CLUBCROSS HARFSEN 23-04-2005

 

In een stralende zon, stond er weer een clubcross op het programma.

De baan lag er uitstekend bij dus wat willen we nog meer

De trainingen starten om 13 uur  en met een goede zin werkten de jongens van het Tragter Puppy Team hun rondjes relaxed en in een goed tempo af.

 

Start 1e manche

Kopstart voor de 85 cc van Kay Hulshof en Bjorn Sloot,daarachter was het Daimy ,Sven Smit op een 65 groot gevolgd door Hendrie en Chris en Bryan.

Chris maakte gelijk zijn bedoelingen waar en reed in de eerste 2 bochten gelijk naar de kop van de 65 en direct achter Kay en Bjorn,dat de 85 sneller zijn bleek al snel want het gaatje tussen Chris en hun werd steeds groter,daar in tegen werd het gaatje tussen chris en Daimy (die inmiddels al naar plaats 2 was gereden) ook steeds groter,en achter Daimy onstond weer het gevecht tussen Hendrie en Bryan,

Later bleek nadat Hendrie gevallen was en wij dachten dat Bryan 3e lag dat er ook nog een 65 groot tussen zat van Sven Smit.

Op de finsh was het 1 kay hulshof  2 bjorn sloot    3 Chris

Uitslag 65 cc   1 chris  2  Daimy  3  Sven smit  4  Bryan   5  Hendrie

 

Start 2e manche

Hierbij weer een snelle start voor de 85 cc direct gevolgd door Chris, Daimy, Hendrie en Bryan

De 85 cc liep weer gelijk per ronde een stuk weg op koploper Chris en deze weer op zijn beurt bij de rest,al met al was deze manche een kopie van de 1e manche zij het dat Bryan en Hendrie nu van positie hadden gewisseld

 

Eind uitslag 65cc  

1e Chris

2e Daimy

3e Sven Smit

4e Hendrie

5e Bryan

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TWEEDE KNMV te HALLE 17-04-05

 

Na een paar weken van af en toe een clubcross en een uwx,was het eindelijk weer eens een wedstrijd voor de knmv

De jongens hadden weer veel zin en waren al een beetje opgewarmd door de uwx in Harfsen waar ze uitgeloot waren,maar wel de hele dag hebben gekeken.

Om 9.30 uur begonnen de trainingen,de jongens hadden gelijk de snelheid er goed in  en waren razend enthousiast over de spring bulten waar ze lekker ver konden springen.

 

1e manche

de start van de eerste manche was een kopstart voor Chris met gelijk daar achter Daimy

en zoals vaak in deze klasse zijn het vaak de zelfde koppeltjes die elkaar vinden.zoals geschreven Chris en Daimy en nu ook weer Hendrie en Bryan.

Hendrie lag 3 met op een redelijke afstand Bryan,maar Bryan had de gang er goed in,en op het moment dat hij kort achter Hendrie zat maakte deze een foutje zodat Bryan de derde plaats over nam en deze ook niet meer afstond

Chris en Daimy bleven de eerste drie rondjes nog redelijk bij elkaar in de buurt,maar gaande weg de wedstrijd reed chris toch bij Daimy weg en op de finish was de voorsprong behoorlijk.

Uitslag 1e manche  1e Christian

                               2e Daimy

                               3e Bryan

                               4e Hendrie

                               5e  Jeremy Jager

 

2e manche

Daimy pakte nu kopstart met in zijn kielzog Bryan en Hendrie,chris trok zijn Suzuki achter over en moest even van het gas af,maar in de derde bocht lag hij alweer tweede,een paar rondjes stuurden Daimy en Chris in hoog tempo achter elkaar aan en in ronde nummer 5 nam chris de leiding over,bryan en hendrie waren weer met elkaar in gevecht om plaats drie en dat was constant stuivertje wisselen,maar deze keer was het Hendrie die aan het langste eind trok.

Chris had ondertussen een redelijk gaatje geslagen maar ging in de fout waardoor diamy hem kon passeren,op het moment dat chris weer aansluiting kreeg ging hij nogmaals in de fout en reed Daimy dus bij hem weg,Daimy zelf ging op een van de tafels er ook nog een keer hard af maar kon gelukkig wel verder,en het gaatje was groot genoeg om deze manche als eerste te finishen

Chris als tweede (hij was nogal boos op zichzelf) hendrie 3 en bryan 4

De eind uitslag was weer een geheel gevuld podium met het Tragter Racing puppy team en weer eentje er net naast.

1e Daimy

2e Christian

3e Hendrie

4e Bryan

5e Luuk Rensing

 

Al met al weer een geslaagde dag met 3 bekers en bloemen voor de moeders,en een leerzame vanwege weer een ander soort baan met de mooie sprongen,en waar de jongens bewezen dat ze goed bezig zijn,klasse jongens.

op naar de volgende in Delfzijl.

 

Start 2e manche

Hendrie

---------------------------------------------------------------------------------------

1e UITWISSELING CROSS RUURLO 09-04-2005

Na een week van uitersten, eerst 20 graden en op vrijdag nog maar 7 graden en regen, beloofde het niet veel goeds voor de zaterdag. Bij aankomst om 8.30 uur een beetje bewolkt , de zon stond te trappelen om er door te komen, en dat bleek ook voor het Suzuki Tragter Puppy Team in de training gezamenlijk met de 65 cc grote wielen bleek weer dat de jongens goed en snel waren op een baan die nu niet echt super was.

Eerste manche: Goede start voor Daimy en Hendrie, een wat minder voor Bryan en een hele slechte voor Chris die werd opgesloten en het hele veld door moest.

Daimy liet zien dat de trainingen in de week hier voor zijn vruchten af wierp, na een zeer puike eerste manche die totaal een derde plaats en een eerste in de 65cc kleine wielen opleverde. Chris had het weer eens op zijn heupen en was door het hele veld heen gedenderd naar een 6e plaats totaal en een 2e in de kleine wielen. Bryan en Hendrie beide ook een strakke wedstrijd en dat resulteerde in een 3e plaats voor Bryan en een 4e voor Hendrie.

Tweede manche: De start was nu voor alle 4 goed, eerste bocht Daimy 1, Chris 2, Hendrie 3, Bryan 4, daar tussenin een paar 65 grote wielen, Chris liet er geen gras over groeien en passeerde Daimy en nestelde zich achter de koploper Jeffrey Buitenhuis op een 65 grote wielen en liet die niet meer los, brutaal probeerde hij deze ook nog in te halen maar dit lukte net niet door een paar achterblijvers. Daimy consulideerde zijn 2e plaats en reed een puike eerste uitwisselingscross. Bryan en Hendrie bleven stuivertje wisselen, mede door valpartijtje van allebei was het gevecht om de derde plaats spannend, Bryan trok aan het langste eind en eiste de derde plaats op, Hendrie werd 4e .

Einduitslag:

1. Chris de Jong

2. Daimy Bult

3. Bryan de Jong

4. Hendrie Veldink

Al met al dus weer een geslaagde dag met 3 man van het Suzuki Tragter Puppy Team op het podium en eentje er net naast.

Start 

Huldiging

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1e paasdag open beker cross in Rutten

 

Na vertrokken te zijn uit Harfsen in de vroege ochtend zon,bleek het in Rutten nogal stevig geregend te hebben in de nacht ervoor,wat dus de baan veranderd had in een modderbad.

Tijdens de training was er bijna geen door komen aan, Dat ze er s,morgens nog veel zin in hadden om te crossen was bij begin van de training de motivatie bij Chris, na een kleine schuiver,geheel weg.

Bij Bryan begon de lol pas echt en dat kon je ook goed zien want hij realiseerde de snelste trainings tijd(er moest gereden worden met transponders)van de 65cc kleine wielen, Chris tweede. En dat was gecombineerd met de grote wielen Bryan 3e tijd,chris had de 4e tijd totaal.

In de pauze voor de wedstrijd had de organisatie besloten om de 65 cc een verkorte baan te laten rijden,wat een hele goeie keus was.

Start eerste manche,we hadden voor het eerst dit jaar een goed gevuld starthek met 18 deelnemers,waarvan 11 met kleine wielen en 7 met grote wielen,kopstart was voor Rick Folkers op een 65 groot gevolgd door een paar andere met grote wielen,Chris en Bryan starte rond de 5e en 6e plaats,na de eerste doorkomst lag chris al tweede achter Rick Folkers, met kort achter hem Frank Kastermans bryan lag op plaats 5 en was in gevecht met een andere grote wielen,na een paar ronden kon Frank Chris toch voorbij komen en moest Chris een klein gaatje laten vallen,Bryan was ondertussen opgerukt naar plaats 4 en reed een zeer sterke race,op de finish was het                      1e R Folkers,        2e F Kastermans          3e Chris        4e Bryan

Wat dus neerkomt op een eerste en tweede plaats bij de 65 kleine wielen.

 

Start 2e manche,weer kopstart voor R Folkers direct gevolg door Chris en F Kastermans, Bryan kende een matige start en moest bijna geheel achter aan beginnen,maar daar zat hij totaal niet mee,schreven we eerder al dat hij het in rutten byzonder na zijn zin had,nou dat was in de tweede manche goed te zien, de een na de ander werd gepasseerd, wat bij de eerste doorkomst al resulteerde in een zesde plaats.

R Folkers lag 1e direct gevolgd door Chris deze twee hadden intussen al een aardig gaatje geslagen op nummer drie Frank Kastermans,en aan het rijden te zien had Chris zijn welbekende gedrevenheid ook weer terug,want deze manche reed hij precies zoals het moest en denderde aardig in de buurt van R Folkers zijn rondjes mee.

Dat de grote wielen op deze baan in deze conditie voordeel hadden kon je ook goed zien want gaande weg reed R Folkers iets weg en liep F Kastermans iets in.

Op de finish was het   1e R Folkers       2e Chris      3e F Kastermans     4e Bryan

Wat dus betekende weer een 1e en een 2e plaats in de kleine wielen

 

Totaal was de uitslag van de kleine wielen;     1e Chris

                                                                     2e Bryan

                                                                     3e Kevin Bon

 

totaal uitslag grote wielen;                               1e Rick Folkers

                                                                     2e Frank Kastermans

                                                                     3e Yari Goossens

Hendrie Veldink

__________________________________________________________________________

Club cross Harfsen  26-03-05

 

Het weer zat eindelijk is een keer mee,een lekker zonnetje en een fijn temperatuurtje,

Het beloofde weer een mooie dag te worden voor het Tragter Racing Puppy Team.

De trainingen begonnen om 13 uur en de jongens waren gretig gezien de snelheid in de trainingen.

Start eerste manche,kopstart voor de 85 cc die natuurlijk sneller zijn dan een 65 cc.

Chris als eerste 65 liet er geen gras over groeien en liet gelijk zien wat zijn bedoelingen waren en reed ronde na ronde steeds verder weg van het groepje Daimy, Hendrie en Bryan,deze waren steeds met elkaar in gevecht en bleven vele ronde met elkaar in hevige strijd om de 2e plaats ,tot de achter blijvers een rol gingen spelen en bryan dit moest bekopen met een kleine val partij.

Op de finish was het eerst 2 jongens uit de 85 cc toen Chris als eerste 65 cc gevolgd door Daimy voor hendrie en op een 200 meter Bryan.

 

Start tweede manche weer een 85 cc eerst en toen gelijk chris er achter aan,de baan was weer een stuk zwaarder als in de eerste manche wat gelijk tot een paar val partijtjes leidde.

Chris liep weer steeds verder uit en kon de 85 cc in het begin goed bij houden,daimy en Hendrie lagen weer bij elkaar en wisselden steeds van plaats,je kon in het verloop ook zien dat Daimy in de week ervoor ziek was geweest het werd steeds zwaarder voor hem toen Hendrie hem voorbij stak kon hij zijn plaatsje niet meer terug pakken,bryan bleef op enige afstand lekker zijn rondjes rijden op de vierde plaats en reed het gaatje nog wel redelijk dicht maar kon er net niet meer bij komen.

Op de finish was het dan ook Chris op grote voorsprong 1,  Hendrie 2,  Daimy 3,  Bryan 4

 

Al met al weer een lekkere cross dag,met weer een geheel gevuld podium met het Tragter puppy team

Eindstand; 1e Chris                                  

                 2e Hendrie

                 3e Daimy

                 4e Bryan

 

Daimy Bult

__________________________________________________________________________ 

 

 

12-03-2005  ERMELO     KNMV

Geslaagd debuut Tragter Puppy Team
 

De eerste KNMV wedstrijd werd verreden onder diverse weersomstandigheden, dacht je smorgens nog de skies nodig te hebben, stond je een paar uur later tot je enkels in de blubber.  De 65 kleine wielen wordt dit jaar door de weinige inschrijving samen met de 50 cc verreden en dus in Ermelo op een verkorte baan, wat inhield dat ze elke ronde over het startveld kwamen en dit was nu juist het slechtste stuk van de baan, daar vond dus menig e valpartijen plaats.
 

Eerste manche; verliep niet voor iedereen even goed, zo hadden alle Puppy Team leden een goede start, maar de modder eiste zijn tol, Hendrie ging onderuit en werd geraakt door Bryan die vlak achter hem reed en hem niet meer kon ontwijken, gevolg een pijnlijke elleboog. Bryan kon verder en deed dit super goed en wist nog als derde te finischen achter Nino Dekker en Daimy. Christian was als gevolg van valpartijen van een tweede plaats terug gezakt naar een vijfde plaats. Daimy had gelukkig geen last meer van een valpartij in de training en bleef de hele eerste manche goed zitten en werd als eerste afgvlagd.               
1. Daimy Bult      
2. Nino Dekker       
3.
Bryan de Jong        
4. Luuk Ressing        
5. Christian de Jong
 

Tweede manche; Weer een goede start voor Chris, Daimy en Bryan.  Hendrie bleef langs de kant met een pijnlijke arm.  Chris reed elke ronde verder weg van nummer twee Daimy. Bryan reed van een vijfde plaats naar de derde plaats en hield deze goed vast, voor de tweede manche was het startveld goed geschoven  zodat er van valpartijen bijna geen sprake meer was. Chris die getergd door de vijfde plaats in de eerste manche, liet er geen gras over groeien en won de tweede manche met een zeer grote voorsprong op nummer 2 Daimy en lapte nog net op de finisch nummer 3 Bryan  .                                               
1. Christian de Jong       
2. Daimy Bult      
3. Bryan de Jong     
4. Luuk Ressing       
5. Nino Dekker
 

In een koud en nat Ermelo is dus de eerste stap gezet in de KNMV klasse door het Tragter Puppy Team en de eerste stap was gelijk een 1,2,3 tje in de eind uitslag, dus mogen we spreken van een geslaagd debuut die zeker nog verder voortgezet gaat worden, en helemaal met de tomeloze inzet van de jongens. 

EINDUITSLAG:

 

 

1. Daimy Bult

97 pnt.

Tragter Puppy Team

2. Christian de Jong

91 pnt.

Tragter Puppy Team

3. Bryan de Jong

90 pnt.

Tragter Puppy Team

4. Nino Dekker

88 pnt.

 

5. Luuk Ressing

86 pnt.

 

6. Alwin Takman

80 pnt.

 

7. Lucas Scheur

78 pnt.

 

8. Hendrie Veldink

38 pnt.

Tragter Puppy Team

                   

De redactie.

RIJDERS PROFIEL
 

Profiel:


Christian de Jong

Geboren:

5-5-1995

Woonplaats:

Harfsen

Hobby:

Crossen, Playstation, Skieen

Eten/drinken:

Macaroni, AA drink

Team/begeleiding:

Suzuki Puppy Team  /  Pedro Tragter

Motor:

Suzuki RM65 kl. 2005

Start motorcross:

1999, PW50

Prestaties:

Moet nog komen

 

 

Profiel:

Bryan de Jong

Geboren:

15-7-1996

Woonplaats:

Harfsen

Hobby:

Crossen, Computerspelletjes

Eten/drinken:

Fruit, Heel veel Cola

Team/begeleiding:

Suzuki Puppy Team  /  Pedro Tragter

Motor:

Suzuki RM65 kl. 2005

Start motorcross:

2000, PW50

Prestaties:

Moet nog komen

 

 

Profiel:

Hendrie Veldink

eboren:

20-07-1994 

Woonplaats:

Harfsen

Hobby:

Crossen, Vissen 

Eten/drinken:

Melk, Pannekoeken 

Team/begeleiding:

Suzuki Puppy Team  /  Pedro Tragter

Motor:

Suzuki RM65 kl. 2005

Start motorcross:

 

Prestaties:

Moet nog komen

 

     

Profiel:

Daimy Bult

Geboren:

23-11-1995

Woonplaats:

Schalkhaar

Hobby:

Crossen / x-box computeren 

Eten/drinken:

Macaroni,  yoghi

Team/begeleiding:

Puppy Team  /  Pedro Tragter

Motor:

KTM SX65 kl. 2005

Start motorcross:

2002 PW50 

Prestaties:

1e plaats Manegecross Lochem