SUZUKI ENDURO TEAM

Profiel rijders:

 

 

 

 

 

Pedro Tragter

Amel Advokaat

Marco Elting

klik hier foto's & profiel

Klik hier foto's & profiel

Klik hier foto's & profiel

Tragter keert terug op de vertrouwde Nimag Suzuki !

De Nederlandse Endurorijders Pedro Tragter, Amel Advokaat & Marco Elting vormen in 2005 het Suzuki Enduro Team! De rijders zullen uitkomen op de brandnieuwe Suzuki RMZ 250cc 4T machine, en zijn daar zeer positief over te spreken.  Een motor die vorig seizoen al heeft aangetoond zeer sterk en zeer betrouwbaar te zijn.   Pedro Tragter heeft vorig seizoen in 2 wedstrijden al laten zien dat de Suzuki een winnende motorfiets is, zoals enduro Harfsen en eerste en derde dag van de kampioensrit Hengelo gld.   Amel wil in 2005 op de Suzuki een nieuwe start  maken en hoopt verschoont te blijven van pech.  Marco maakt een overstap naar Suzuki en wil goede resultaten halen in 2005.

Het team zal uitkomen in alle enduro ONK???s, in klasse A met als doel het kampioensschap  binnen te halen.   Er zullen in het buitenland ook nog een aantal wedstrijden worden gereden in EK, WK en de zes-daagse.

De hoofdsponsoren van het team zijn MX-Torenstad b.v. uit Zutphen en Tragter Racing uit Harfsen. Verder worden de rijders ondersteund door: 

Voor meer info mail naar:  suzukienduroteam@hit.nl